Weerwolfhuis Den Haag

Locatie: Laan van Wateringse Veld

Het Weerwolfhuis aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag beschikt over 13 appartementen in 4 verschillende uitvoeringen.  

De woningen

Iedere appartement is een zelfstandige wooneenheid. In je studio heb je een woonkamer met een slaapgedeelte, je eigen keuken en badkamer. De totale oppervlakte per wooneenheid ligt tussen de  29 en 53 m², inclusief een eigen berging.

Alle appartementen zijn zo ontworpen dat het goed mogelijk is om je met eventuele hulpmiddelen in het appartement te bewegen. 

Praktische informatie

Huurkosten

Via onderstaande buttons kunt u alle informatie en huurprijzen van de betreffende appartementen vinden.  De huren zullen voor de meeste inkomensgroepen betaalbaar zijn, omdat er huurtoeslag mogelijk is.

Over de omgeving

Aanmelden

Heb je interesse in een appartement in het Weerwolfhuis Wateringse Veld – Den Haag? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na aanmelding neemt de wooncoach telefonisch contact met je op voor een kennismaking.

Tijdens dit gesprek krijg je informatie over de officiële inschrijfprocedure, de huurkosten en over allerlei andere praktische zaken.

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief. 

Ongeldig

Ongeldig