Weerwolfhuis Den Haag

Locatie: Laan van Wateringse Veld

In het Weerwolfhuis aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag komen 13 appartementen in een bestaand pand.

De woningen

Iedere appartement is een zelfstandige wooneenheid. In je studio heb je een woonkamer met een slaapgedeelte, je eigen keuken en badkamer. De totale oppervlakte per wooneenheid ligt tussen de  29 en 53 m², inclusief een eigen berging.

Alle appartementen zijn zo ontworpen dat het goed mogelijk is om je met eventuele hulpmiddelen in het appartement te bewegen. 

Praktische informatie

Planning
De verbouwing start in het voorjaar van 2022 en we verwachten dat een jaar later alle 13 appartementen bewoond kunnen worden.

Huurkosten
Via onderstaande buttons kunt u alle informatie en huurprijzen van de betreffende appartementen vinden.  De huren zullen voor de meeste inkomensgroepen betaalbaar zijn, omdat er huurtoeslag mogelijk is.

Over de omgeving

Aanmelden

Heb je interesse in een appartement in het Weerwolfhuis Wateringse Veld – Den Haag? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na aanmelding neemt de wooncoach telefonisch contact met je op voor een kennismaking.

Tijdens dit gesprek krijg je informatie over de officiële inschrijfprocedure, de huurkosten en over allerlei andere praktische zaken.

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief. 

Ongeldig

Ongeldig